top of page

And

And

Your journey belongs to YOU

With Coming home to YOU, I want to inspire others to live their lives more based on themselves. We are all creators of our lives, we choose what we fill our days and the absolute best thing we can do for ourselves is to take responsibility for creating the lives we want.

As a holistic coach, I help you find your way and reach where you want to go. To reach your full potential and live your best life.

Skärmavbild 2022-04-12 kl. 14.26_edited.jpg

             ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Otroligt träffsäker frekvensanalys.

Förklarar alla symptom på brister som sjukvården inte har kunnat se. Har själv inte kunnat lägga alla pusselbitar men nu så! Nathalie är otroligt kunnig och förklarar bra. Rekommenderar alla att boka"                                        Rebecka B.

             ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Jag är så otroligt nöjd med mitt besök! Jag har i flera år sökt anledning till varför jag inte går ner i vikt, är trött och har humörsvängningar. Inte förrens jag träffade Nathalie fick jag svar!"

                                 Sandra C.

             ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Lika fantastisk som alltid. Så omhändertagande, varm och pedagogisk/förklarande under hela besöket, oavsett om vi ses live eller online. Har varit kund till och från i över 10 år"

                                 Chris-Tina K.

             ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Som vanligt en riktigt bra behandling! Nathalie vet vad hon gör och är väldigt kunnig på sitt yrke."

                                 Anders H.

                  ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Detta var jätte bra! Verkligen. Nathalie kan sin sak det märks!

                                     Ann S.

             ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"En träffsäker & fantastisk upplevelse 🙏 jag är fortfarande fylld av glädje & många tankar"

                                 Camilla S.

Med en djup respekt och vördnad för naturen, strävar jag efter att skapa produkter och erbjuda tjänster som speglar denna passion. För mig är det viktigt att allt vi gör är i harmoni med den naturliga världen, vilket leder till välmående inte bara för oss själva utan även för vår omgivning.

fixyouklinikpåbänkjag_edited.jpg
oljor3.jpg

/

naturligtvis naturligt

IMG_3995.jpg

"Hjälp, jag kan inte meditera!" – Denna kurs är skapad för att demystifiera meditation och göra det tillgängligt för alla, oavsett tidigare erfarenhet. Vi utforskar olika meditationstekniker, med fokus på att hitta den metod som fungerar bäst för dig. Målet är att integrera meditation som en daglig rutin för att öka närvaro, lugn och klarhet i ditt liv.

"Så väljer du rätt kosttillskott" – Att navigera i djungeln av kosttillskott kan kännas överväldigande. Denna kurs ger dig kunskapen och verktygen för att göra informerade val som stödjer din hälsa och ditt välbefinnande. Vi täcker hur du kan anpassa kosttillskott baserat på din kropp, dina behov och din livsstil, för att optimera ditt välmående.

''Väck kärleken till dig själv" – Självkärlek är grunden för ett fulländat liv. I denna kurs utforskar vi praktiska strategier för att bygga en veckorutin som främjar självkärlek och personlig tillväxt. Från mindfulness-övningar och tacksamhetsdagbok till att sätta gränser och prioritera självvård, ger denna kurs dig verktygen för att blomstra både inom dig och i ditt liv.

Event 2023

Contact Nathalie

Tack för ditt meddelande, vi återkommer så snabbt vi kan!

fixyoukliniklilajag.jpg
bottom of page