top of page
Homemade Natural Soap_edited.jpg

Så väljer du rätt kosttillskott!

Onlinekurs

"Så väljer du rätt kosttillskott" är en kurs designad för att vägleda dig genom djungeln av kosttillskott. Denna kurs är för dig som har liten eller ingen tidigare erfarenhet och som vill lära dig mer om de ämnen vi behöver för en fungerande kropp. Med en marknad översvämmad av alternativ kan det vara överväldigande att veta var man ska börja. Denna kurs syftar till att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att fatta informerade beslut om vilka kosttillskott som är rätt för dig,och undvika de vanligaste fällorna, dåliga utfyllnadsmedel och vanliga säljknep.

Vi möts på Zoom och inleder med att prata grunderna kring kosttillskott: vad de är, hur de fungerar, samt viktiga faktorer att överväga innan du tar dem. Vi pratar främst vitaminer och mineraler, men nuddar även ämnen som kollagen och probiotika, Du kommer få lära dig vilka ämnen som inte ska tas ihop, samt vilka som borde tas ihop för bättre effekt - och när du ska ta dem.

Kursen avslutas med att vi diskuterar hur du nu med din nya kunskap kan utvärderar dina personliga hälsoförhållanden och lägga upp dina kosttillskott framöver..

Kursdag: 8 april - 20.00-21.30

Pris: 349:-

 

bottom of page