top of page
  • Skribentens bildNathalie

Hej 👋🏼 Ni är ett gäng nya här inne, så här kommer en presentation om mig & det jag gör

Skriven på ett lite annorlunda sätt än jag brukar 💜


Jag är en naturlig & medial kvinna på 40 år. Med naturlig menar jag att jag är jag. I den kropp jag föddes. Inga operationer, fillers eller silikon. Det är något jag är stolt över - och förespråkar: Älska dig själv som du är ✨


Jag åldras precis som alla andra & har även komplex som alla andra. På fotot här framhävs de extra mycket. Mina rynkor i pannan & små ögon när jag ler. Att få vara glad känns viktigare för mig än hur det ser ut - och att min mimik ger mig rynkor är för mig helt naturligt. Med naturlig menar jag också att jag förespråkar att välja naturliga råvaror i min hälsoresa. Och väljer friskvård i första hand, sjukvård i sista. När det måstes.
Jag har en energi som kan sprudla & studsa, eller kanaliseras till ett enormt lugn. Jag anses även ha magiska händer. Inte bara som terapeut, PT eller med tarot - utan mina händer blir extremt varma när jag behandlar & samma minut jag lägger dem på en klient, så får jag ofta mängder med info till mig. Det är som om jag blir direktuppkopplad till ditt flöde. Jag kan inte läsa dina tankar (eller 😘) men jag får saker till mig; hur stagnerad din energi är, vart den sitter fast, vem/vad du anser stressa dig mest, vad vi behöver göra för att hjälpa 🤗Det är den mediala sidan i mig som hjälper till. Skyddsänglar, medicinkvinnan jag varit i många liv innan, släktingar från klienten i andevärlden.. tillsammans med mina kunskaper ger det en bra symbios & därför jobbar jag med det jag gör; hälsa ur alla perspektiv, på ett naturligt sätt. Det är mitt livskall & har varit i många liv innan ✨


Jag brukar inte skriva såhär öppet om tidigare liv eller medialiten i mina behandlingar, men det är slut på det nu. Du som läser här förtjänar att få hela mig. Jag förtjänar att visa hela mig.


Tack för att Du läst ända hit 💜Comments


bottom of page