top of page
  • Skribentens bildNathalie

Livsbalans, vad betyder det för dig?

Tanken slår mig att balans för mig inte är all ”hälsa och välmående”. Livsbalans för mig är även det svåra. Det mörka med det ljusa, det tunga med det lätta. Det hårda med det mjuka. Och balansen därimellan.


En morgon i stilla reflektion behövs en dag. En annan dag behöver min kropp röra sig effektivt från start. Ibland är dagen fylld av svåra beslut, ibland tas besluten åt mig. Ibland jobbar jag mycket, ibland lite. Ibland behöver jag fylla på kärleken till mig själv, ibland behöver kärleken till andra relationer en liten kick.


Var är jag då idag? Inte helt i balans. Jag älskar mig själv, men har länge slutit mig för att släppa in annan kärlek. Jag har jobbat hårt, men varit snäll mot mig själv i vila efteråt. Men jag behöver fylla på min tårtbit med intimitet, närhet & passion. Den delen längtar efter mer inom mig. Jag behöver en annan kropp, själ & omtanke nära min. Jag behöver kärlek 🫶


Så vad gör jag då? Jag manifesterar. Ber om hjälp från högre makter & meddelar dem att jag är redo. Redo att släppa in kärlek i mitt liv igen. Redo att öppna mitt hjärta. Till vem? Det vet jag inte än. Trygg i att jag är hållen ovanifrån & vägleds precis dit jag ska 🙌🏼

Comments


bottom of page