top of page

Privatperson

Frekvensmätning av:

Vitaminer, Mineraler, Fettsyror, Hormoner, PH värde,

Kollagen, Immunförsvar, 

Inflammation, Allergier, Sköldkörtel, Mental styrka, Allmäntillstånd

Behandling för utmattning och post-COVID-symptom kan vara mycket viktigt för att hjälpa personer att återfå sin energi, styrka och välbefinnande efter lång tids sjukdom. Symptom som tappat smak- och luktsinne, muskeltrötthet, ökad andfåddhet och sämre kognitiv förmåga är vanliga orsaker att boka denna tjänst.

En specialiserad form av träning som fokuserar på att hjälpa individer att återhämta sig från skador, operationer eller kroniska tillstånd

Hälsokoll inkl frekvensanalys,

muskeltestning rådgivning och behandling. Det är en process där olika tester, undersökningar och bedömningar används för att upptäcka eventuella riskfaktorer, spänningar eller obalanser i kroppen.

Idrottsmassage och akupressur är två populära terapeutiska tekniker som används för att främja återhämtning och förbättra prestationen inom idrott och träning

Själslig mix är en term som används för att beskriva en balanserad och harmonisk blandning av olika aspekter av ens själsliga välbefinnande. Det handlar om att skapa en holistisk livsstil där man tar hand om alla dimensioner.

Kontakt

Tack för ditt meddelande, vi återkommer så snabbt vi kan!

bottom of page