top of page
IMG_4267_edited_edited.jpg

Hjälp, jag kan inte meditera!

Onlinekurs 

"Hjälp, jag kan inte meditera!" är en kurs utformad för att bryta ner de vanligaste myterna och hindren som många upplever med meditation. Förstår du känslan av frustration när du inte kan "stänga av" dina tankar? Eller känslan av otillräcklighet när du inte uppnår det där ögonblicket av total frid som så ofta beskrivs? Du är inte ensam. Denna kurs tar sig an dessa utmaningar med en praktisk och tillgänglig inställning.

 

Vi börjar med grunderna, förklarar vad meditation verkligen är och vad det inte är. Genom att avmystifiera processen och presentera en mängd olika tekniker – från andningsövningar till guidade meditationer och mindfulness-praktiker – uppmuntrar jag dig att experimentera och utforska. Mångfalden i kursinnehållet säkerställer att du kan hitta en metod som känns rätt just för dig, oavsett om du söker djup avslappning, ökad koncentration eller en starkare känsla av inre frid.

Dessutom tar kursen upp hur du kan integrera meditation i ditt dagliga liv, även under de mest hektiska dagarna. Vi diskuterar korta meditationstekniker som kan utföras var som helst och när som helst, för att hjälpa dig att återfå din känsla av lugn och närvaro mitt i livets kaos. Att etablera en daglig meditationsrutin behöver inte innebära långa sessioner i absolut tystnad; det kan vara så enkelt som några minuter varje morgon eller kväll, eller till och med övningar som kan utföras diskret under dagen.

Kursdag: 7 april - 15.00-16.30

Pris: 349:-
 

bottom of page